Esports

Atletisme

Un centenar d'atletes competeixen al 51è Trofeu Salceda i Castells d'atletisme

Per Pere Ferrando

Disputa de la prova en la categoria sub12
Disputa de la prova en la categoria sub12 | Lluís Rovira i Barenys

El passat diumenge es va disputar el 51è Trofeu Salceda i Castells. La iniciativa endegada l'any passat de canviar la gespa de la Riera d'Alforja pel tartà de l'estadi d'atletisme s'ha mantingut enguany degut a les obres del pont de l'antiga N-340 que segueixen inhabilitant aquell espai. Les distàncies coincideixen amb les de proves incloses al reglament, pel que els atletes podien aprofitar per fer marques personals, mínimes per a participar a campionats nacionals de les seves respectives categories i, si s'esqueia, batre algun que altre rècord. L'organització va anar a càrrec del Club Atletisme Cambrils amb el suport de diverses institucions i aportacions d’entitats privades.

Aquesta competició va aplegar una participació de vora 100 atletes provinents de forces indrets de la geografia catalana, repartits en 18 categories dins les vessants masculina i femenina.

Tanmateix, es va tornar a fer coincidir amb la Diada de la Marató de TV3. D'aquesta manera, la competició es constituïa en un element més d'una jornada solidaria amb una causa social com era enguany la lluita contra el càncer. En aquest cas, els participants disputaven la distància de 1.000 m. Les diverses curses es van anar succeint pel sintètic de l’estadi d’atletisme, marcades pel bon temps i el vent fred que va ser present durant tota la competició. El més destacat a nivell local van ser els 3 podis assolits, 2 d’ells amb l’afegit de ser guanyadors de la seva categoria.

Els millors classificats de cada categoria van ser :

QUADRE DE MILLORS CLASSIFICATS LOCALS

  • S-16 FEMENÍ MARIA TAGGI 1a. Classificada

  • S-12 MASCULÍ ANDREU BLASCO 4t. Classificat

  • S-12 FEMENÍ ZOE DORADO 1a. Classificada

  • S-10 FEMENÍ ABRIL BLASCO 2a. Classificada

Sortida de la prova en la categoria sub10

 

Comenta aquest article