Atletisme

Es disputa a Cambrils el Campionat Territorial de proves combinades d'hivern

Un moment de la prova de salt d'alçada
Un moment de la prova de salt d'alçada | Lluís Rovira i Barenys

El passat cap de setmana es va disputar a l’Estadi d’Atletisme de Cambrils el Campionat Territorial de Proves Combinades d’Hivern en les categories S-14, S-16, S-18, S-20 i absolut. 15 van ser els participants del Club Atletisme Cambrils que van assolir una magnífica estadística:

• 3 medalles : 1 d’or i 2 d’argent

• 1 Rècord de Cambrils S-18

• 8 Marques mínimes per a participar als Campionats de Catalunya respectius

• 40 Marques Personals

La Sandra Rebollo guanyava la medalla d’or a la categoria S-18 amb un total de 2.612 punts. Fet que suposava ser marca personal, Rècord de Cambrils i mínima de participació al Campionat de Catalunya. També va assolir marca personal al salt de llargada i va igualar la de salt d’alçada.

La Nuria Caballero guanyava la medalla d'argent a la categoria S-20, amb una marca de 2.266 punts. A les proves de salt d’alçada i salt de llargada assolia la marca mínima de participació al Campionat de Catalunya.

El Jan Monserrate guanyava la medalla d'argent a la categoria S-20 amb una marca personal de 3.507 punts. També assolia marca personal al salt de llargada i als 60 metres tanques.

Control d'hivern

Paral·lelament tenia lloc el Control Hivern, dirigit fonamentalment a categories d'iniciació. Els resultats més destacats van ser les victòries de la Noa Anton als 60 m.ll. S-10, l'Aina Ferré als 60 m. tanques S-12 i Astrid Arias als 60 m.ll. S-16.