Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Pressupostos Participatius

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant organitzarà, dilluns, una sessió informativa dels Pressupostos Participatius 2019

Per Redacció

Cartell de la sessió que es farà el proper dilluns
Cartell de la sessió que es farà el proper dilluns | Cedida

Aquest mes de desembre, l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant engega, per tercera vegada consecutiva, el procés de pressupostos participatius, un mecanisme de participació i gestió del municipi mitjançant el qual la ciutadania podrà proposar a què es destinarà una part dels recursos municipals: 200.000 euros del pressupost de 2019.

Perquè aquest procés sigui un canal més efectiu de democràcia participativa, en aquesta edició l'Ajuntament hi introduirà algunes millores, després d'haver-ne avaluat amb deteniment les experiències anteriors i els suggeriments que li han fet arribar els participants. L'objectiu és que la informació arribi a tota la població i hi prengui part el màxim nombre de ciutadans possible.

Per explicar aquestes novetats i donar a conèixer el nou procés de pressupostos participatius a la ciutadania, l'Ajuntament ha organitzat una sessió informativa per al proper dilluns 17 de desembre: a les  19 h a la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant i a les 20.30 h a Ca la Torre de Vandellòs.

En aquesta sessió també s'hi posaran exemples de propostes vàlides i no vàlides i es donarà compte de l'estat de les propostes guanyadores de l'edició anterior. Tots els assistents podran reflexionar sobre les mancances que hi ha al municipi en clau de propostes d'inversió.