Esports

Judo

Emanuel Toscano, campió de la Copa Catalunya júnior de judo

Per Miquel A. Díaz

El judoka cambrilenc Emanuel Toscano en la primera posició del podi
El judoka cambrilenc Emanuel Toscano en la primera posició del podi | Cedida
El passat dissabte 1 de desembre, dos judokes cambrilencs –Emanuel Toscano i Àlex Caballero– es van desplaçar fins a les instal·lacions esportives Llars Mundet de Barcelona per disputar la Copa de Catalunya de judo de la categoria júnior. La competició també era puntuable per la classificació per al Campionat d'Espanya dins de la lliga Catalana de la temporada.

Emanuel Toscano va participar al pes de -81 kg. i va superar tots els seus combats amb molta superioritat. Va disputar un total de quatre combats i va tenir un matí brillant ja que va superar a tots els contrincants amb la màxima puntuació ippon. D'aquesta manera va pujar al calaix més alt de la competició proclamant-se campió de la Copa  Catalunya júnior al pes de -81 kg.

L'Àlex Caballero va participar al pes de -60 kg. El cambrilenc va disputar tres combats, guanyant-ne un i perdent els altres dos combats. Aquest resultat va fer que assolís la 7a. posició al campionat en el seu pes. 

Bronze per a Ana García

Al campionat també hi va participar la cambrilenca Ana García al pes de -52 kg. L'Ana entrenava i competia, fins la temporada passada al club de judo Dojo Cambrils, però aquesta temporada està entrenant i competint amb el club lleidatà Dojo Lleida de les terres de Ponent. L'Ana va fer una bona competició tot i que va perdre un combat i amb aquest resultat es va haver de conformar amb la medalla de bronze de la seva categoria.



Amb aquests resultats es posa de manifest el bon nivell dels judokes cambrilencs al panorama del judo català.

La cambrilenca Ana Garcia, la segona per la dreta, en la tercera posició del podi

 

Comenta aquest article