Cultura

Música

Magistral actuació del tenor Roger Padullés a la Cripta amb la música barroca de Häendel

Per Josep Maria Ferrando

Dani Espasa i Roger Padullés, en el concert d'aquest passat diumenge a la Cripta de l'Ermita
Dani Espasa i Roger Padullés, en el concert d'aquest passat diumenge a la Cripta de l'Ermita | Josep M Ferrando

La Cripta va acollir un concert de luxe, aquest passat diumenge en el marc de la celebració del 50è Aniversari de la Coral Verge del Camí, amb la posada en escena de Eclipsi Total la ceguesa de Häendel, centrat en la música barroca del compositor alemany, i que va tenir com a protagonistes el tenor Roger Padullés, el pianista Dani Espasa i Clara Altarriba com a narradora. Tots tres amb una carrera professional d’un nivell excepcional.

La ceguesa absoluta que va patir el compositor Georg Friedrich Háendel és l’eix central sobre el que gira en concert, amb la narració de Clara Altarriba de les circumstàncies que van portar Háendel a perdre la visió i que donava pas a cada ària cantada magistralment per Roger Padullés, acompanyat al clavicèmbal o a l’orgue per Dani Espasa. Tot un repertori de sonoritats barroques que va captivar i emocionar al públic des del primer moment. De nou un concert privilegiat per la màxima qualitat dels artistes i l’especial sonoritat musical de la Cripta.

Al finalitzar el concert Roger Padullés va rebre rel reconeixement de la Coral amb el lliurament d’un gravat commemoratiu del 50è Aniversari, ja que el tenor en la seva adolescència havia format part de la Coral.

Comenta aquest article