El Reus B Cambrils guanya al camp de l'Ascó i suma el novè partit consecutiu sense perdre

Imatge d'un partit de lliga del Reus B Cambrils aquesta temporada
Imatge d'un partit de lliga del Reus B Cambrils aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Futbol               Tercera Divisió                Grup 5

FC Ascó 0 - Reus B Cambrils 2

El CF Reus B Cambrils va guanyar al camp de l'Ascó gràcies a un gol d'Ernest Forgas i un altre de Modest Notario. El filial roig-i-negre segueix amb l'excel·lent dinàmica positiva de resultats i suma el novè partit consecutiu sense perdre.

La primera part va estar força igualada. El conjunt local va sortir decidit a prendre la pilota a l'equip d'Albert Company i els roig-i-negres van patir durant el primer tram de partit. El Reus B Cambrils no va aconseguir tenir el control de l'encontre fins ben entrada la primera part. El Reus B Cambrils va crear perill mitjançant centrades laterals i en una d'aquestes jugades va arribar el primer gol de la tarda. Martí Vilà va centrar des de la banda esquerra i Ernest Forgas va posar el 0-1 al minut 42' de partit.
A la segona part, el CF Reus B Cambrils es va trobar molt més còmode sobre la gespa. Els roig-i-negres van passar a dominar la possessió de la pilota amb autoritat i van corregir els petits errors de posició del primer temps. L'equip d'Albert Company va ampliar l'avantatge en el marcador gràcies a una diana de Modest Notario (minut 55') i podria haver sentenciat mitjançant diverses situacions molt clares.
El CF Reus B Cambrils se situa a la 7a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 26 punts, a 2 del play off d'ascens. El proper partit dels roig-i-negres tindrà lloc dimecres 5 de desembre a les 20.45 hores al Nou Camp Municipal de Cambrils davant el CP San Cristobal, partit ajornat que es va suspendre al minut 8 a causa de la pluja. Posteriorment, diumenge 9 de desembre a les 17.00 hores el filial rebrà la visita del CP Pobla Mafumet.