Domini total i victòria contundent del CB Cambrils a Torredembarra

Marc Torrente, del CB Cambrils, condueix una pilota en un partit d'aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet               Tercera Masculina             Grup 8

Torredembarra BC 56 - CB Cambrils 73

CB Cambrils: Álex Rodríguez (22), Pere Tost (13), Òscar Lázaro (9), Ramon París (0), Òscar Font (4) – 5 inici – Antonio Cañete (0), Emi Sanfilippo (2), Pablo Fernández (4), Marc Torrente (13), Andreu Febrer (6).

7 triples (Torrente 3, Rodríguez 2, Febrer, Font). 18/25 tirs lliures. 19 faltes personals. Sense eliminats.
Parcials: 12-15 / 21-30 / 31-49 / 56-73

El Hyundai CB Cambrils masculí va obtenir una brillant victòria a la pista del Torredembarra, basada en una excepcional defensa individual, que va assecar completament els principals jugadors torrencs.
El Torredembarra era l’equip màxim anotador del grup amb 76 punts per partit, i els jugadors del Cambrils, molt concentrats durant tot el partit, només van concedir 21 punts al descans i 31 al final del tercer període. Els punts anotats pel Torredembarra eren accions de contraatac o de recuperació de pilota, ja que en l’atac estàtic eren dominats pels jugadors del Cambrils. Tots aquests factors va provocar que els jugadors del Torredembarra perdessin la concentració i, mentalment, van marxar del partit.
Amb la tranquil·litat de la feina defensiva que s’estava fent, els jugadors cambrilencs van guanyar en confiança en atac, tenint un gran encert amb el tir exterior amb 7 triples anotats. Poc a poc, va anar augmentant la diferència. Al descans, era de 9 punts (21-30), i en el minut 27 ja s’arribava, per primera vegada, als 20 punts d’avantatge (27-47). El màxim avantatge va ser en el minut 36 amb un marcador de 42-66, 24 punts que deixava ben clar qui era el dominador del partit. Prèviament, el Torredembarra va intentar canviar la defensa individual a zonal, però tampoc va poder parar al Hyundai CB Cambrils.
A partir d’aquí, certa relaxació cambrilenca i l’últim esforç del Torredembarra va fer que la diferència final fos de 17 punts (56-73).

El CB Cambrils juga el proper partit de competició demà a la tarda, a la pista del Reus Deportiu.