Destacades victòries del CB Cambrils i del Cambrils CH al derrotar als líders de les respectives classificacions

L'Oleastrum va perdre davant l'Hospitalet en el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal

Territorial Preferent

Can Fatjó 2 - FC Cambrils 0

El Cambrils va perdre al camp de l'Olímpic Can Fatjó, a Rubí. La primera part es va acabar sense gols. El Can Fatjó va marcar els dos gols a la segona part sense que el Cambrils aconseguís, com a mínim, nivellar el marcador.

Primera Territorial

CF Oleastrum 0 - l'Hospitalet 1

L'Hospitalet va saber aprofitar una de les poques ocasions de gol que hi va haver en tot el partit. L'Oleastrum va controlar bé la pilota però es va mostrar inefectiu de cara a porta. Ara per ara, l'Oleastrum es troba en zona de descens a la classificació provisional.

Tercera Territorial

Salou 1 - Vilafortuny 5

Contundent victòria del Vilafortuny al camp del Salou. Amb aquest resultat el Vilafortuny continua en la tercera posició de la classificació provisional

Sènior masculí A

CB Cambrils 66 - CB Sant Just 60

El sènior masculí A del CBC va sumar ahir diumenge una molt merescuda victòria a casa, i contra el líder de la lliga. L’equip cambrilenc, dirigit per Esther Neila, va començar el partit amb molta concentració i va aconseguir un molt bon parcial en el primer quart, amb vuit punts a favor. En el segon quart, l’equip contrari va reaccionar fent un bon parcial, tot i que els cambrilencs van marxar al descans amb un coixí de vuit punts d’avantatge. En les dues darreres parts, l’equip barceloní va aconseguir retallar distàncies i apropar-se en el marcador. L’equip del CBC però, va controlar el joc i les distàncies. Finalment, l’equip sènior A va emportar-se el triomf contra un dels equips més forts de la categoria.

Sènior femení

B Cantaires Tortosa 46 - CB Cambrils 38

El sènior femení va sumar ahir una nova derrota, a la pista del BC Tortosa. L’equip cambrilenc va arribar a l'encontre amb tres importants baixes i només set jugadores disponibles. Durant tot el partit, el marcador va anar molt ajustat, sense un clar dominador del joc, i amb un arbitratge bastant parcial en favor de l’equip local. Al descans, l’equip tortosí va marxar als vestuaris amb una renda mínima de tant sols dos punts d’avantatge. En la represa però, van mostrar un major encert de cara a cistella, mentre que l’equip cambrilenc va desaprofitar cistelles molt clares. A falta de pocs minuts per a la fi del partit, i anant per sota en el marcador, l’equip del CBC va intentar aturar el rellotge amb contínues faltes forçant els llençaments de tirs lliures. En els darrers instants va intentar retallar distàncies amb jugades ràpides, però finalment no va ser possible la remuntada.

Hoquei

Cambrils C.H. 2 - Vallès Calafell 1

El Cambrils va derrotar el líder de 1a Catalana, el Vallés Calafell, en el partit que va disputar el passat dissabte. El Cambrils C.H. va saber aprofitar la seva renda d'un gol, i amb un partit molt seriós, després dels 50 minuts el resultat final va ser de 2 a1. La jornada vinent, dissabte dia 2 de desembre, el Cambrils C.H. visita la pista de l'actual cuer de la categoria el C.P. Riudoms.