Derrota per un punt de diferència del CB Cambrils femení contra l'Ulldecona després de dues pròrrogues

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada | Berta Ruiz

Tercera Categoria Femenina, Grup 2

Club Joventut Ulldecona 58 - CB Cambrils 57

Inici de la segona volta per oblidar amb una derrota, en un partit per oblidar a Ulldecona. Des d'un marcador inicial de 2-6 a favor de les cambrilenques a encaixar un parcial de 8-0, que va ser l'inici del fi per al CB Cambrils. Enmig d'un ambient hostil, que s'anava escalfant a marxes forçades amb el transcurs del partit, sumat a la falta d’intensitat de les cambrilenques en totes les línies i llacunes defensives, van conduir a la derrota. Tot i això, el CB Cambrils va ser capaç de forçar la pròrroga amb un triple i, a la primera pròrroga va tenir l'atac decisiu per endur-se el partit. Finalment, l'equip va perdre el partit en la segona pròrroga per tan sols un punt de diferència.