Informació general

Pressupostos Participatius

Darrers dies per votar als Pressupostos Participatius de l'Ajuntament de Cambrils

Per Redacció

Imatge de l'urna que s'instal·lada, cada dimecres, al costat del mercadet ambulant
Imatge de l'urna que s'instal·lada, cada dimecres, al costat del mercadet ambulant | Cedida

El termini per votar als Pressupostos participatius de l’Ajuntament de Cambrils s’acaba aquest divendres, 30 de novembre. La regidora de Participació, Ana López, ha animat a les persones que encara no hi han participat a aprofitar els últims dies per sumar el seu vot a un màxim de tres de les onze propostes finalistes.

Poden votar les persones que hagin fet els 16 anys abans del 2 d’agost de 2018 i que estiguin empadronades a Cambrils abans d’aquesta data. Les votacions es poden fer de forma electrònica a http://participa.cambrils.cat o dipositant la butlleta que s’ha fet arribar a totes les llars a una de les urnes situades al vestíbul de l’Ajuntament, el Centre Cívic les Basses, el Centre Cívic Vilafortuny, l’Ateneu juvenil, la Biblioteca municipal o la Torre del Llimó (les butlletes també és poden trobar al costat de les urnes). A més, cada dimecres s’instal·la una urna mòbil al mercat ambulant.

S’executarà la proposta més votada, i després la resta de propostes amb major nombre de vots, sempre i quan la suma total no excedeixi els 100.000€.

Les propostes finalistes, que es van escollir el setembre en un taller de priorització, es poden consultar aquí: https://participa.cambrils.cat/vota.

Comenta aquest article