Informació general

Política

El regidor cambrilenc Eduard Pellicer entra a formar part de la nova executiva comarcal d'ERC

Per Redacció

Participants al congrés comarcal d'ERC
Participants al congrés comarcal d'ERC | Cedida
Aquest passat 26 de novembre va tenir lloc el congrés d'ERC Baix Camp, al local de la Societat de Riudecanyes, en el què es va escollir la nova executiva comarcal que estarà presidida pel riudomenc Francesc Xavier Lázaro. El regidor cambrilenc d'ERC –Eduard Pellicer– també formarà part de la nova executiva comarcal en l'àmbit de Nova Ciutadania. La resta de membres de l'equip són: Josep Valero (secretari d'organització), Raimon Arnau (Finances), Beatriz Mayordomo (s. de les Dones), Ferran Abelló (Política Municipal), Amadeu Bonet (Política Parlamentària), Manel Solé (Política Sectorial), Ernest Roigé (Formació), Jordi Fortuny (Acció Política i Campanyes), Anton M. Salvat (adjunt a l'organització), Isabel Vilches (vocal) i Rosa Abelló (representant del Consell Comarcal).
 
El congrés va començar amb l'informe de la presidència sortint a càrrec d'Irene Aragonès, que ha estat ocupant el càrrec durant quasi vuit anys. Aragonès va agrair la col·laboració de tots els càrrecs i a la militància i va fer una crida a totes les dones perquè s'empoderin i facin valer els seus valors i estiguin en posicions de lideratge.

Francesc Xavier Lázaro va ser escollir per unanimitat per tots els assistents al congrés. El republicà Lázaro va apuntar que "els principals reptes per la nova executiva són de cara a les municipals, créixer en candidatures i en regidories" per continuar defensant les llibertats col·lectives. Lázaro també va agrair la tasca que ha fet durant aquests anys l'equip d'Aragonès per posicionar el Baix Camp al mapa.
 
 

Comenta aquest article