Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions Municipals

Oliver Klein serà l'alcaldable de l'NMC a les Eleccions Municipals per tercera vegada consecutiva

Per Lluís Rovira i Barenys

Oliver Klein i Enric Daza, ahir, a la presentació de Klein com a candidat de l'NMC a l'alcaldia de Cambrils
Oliver Klein i Enric Daza, ahir, a la presentació de Klein com a candidat de l'NMC a l'alcaldia de Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

Oliver Klein repetirà com a candidat del Nou Moviment Ciutadà (NMC) a les properes eleccions municipals. Aquesta serà la tercera vegada que Klein encapçala aquesta candidatura de caràcter municipalista i independent. Tal com va explicar el president de l'NMC, Enric Daza, el candidat s'ha elegit a través d'un procés de primàries en el que Oliver Klein va sortir escollit per unanimitat amb la participació del 92% dels afiliats, "va ser l'únic candidat. Vam donar l'oportunitat de que es presentés algú més".

Oliver Klein: "Som moderats i seriosos"

Oliver Klein va definir l'NMC amb dos adjectius, "som moderats i seriosos. I evidentment municipalistes des que vam crear el partit l'any 2010. Hem seguit la tradició de partits independents des que hi va haver el primer a les primeres eleccions municipals l'any 1979". Klein va aprofitar la presentació d'ahir per recordar la seva experiència després del seu periple a l'Ajuntament, "puc aportar experiència pròpia de tots aquests anys i que, a més, el fet d'haver treballat, cada dimarts, des de fa vuit anys sense parar amb les reunions amb els militants, unes reunions que són obertes a tothom".

D'altra banda, Oliver Klein va llençar un missatge clar, "ens falta ser al govern i governar el municipi d'una forma diferent a com es fa ara" per afegir a continuació que "el nostre objectiu és créixer. És molt difícil obtenir la majoria absoluta però si creixem serem la clau de la governabilitat" i va incidir en aquest sentit, "la campanya anirà per aquesta línia. Volem governar i si ho aconseguim donarem un cop de volta a la ciutat. Tenim vocació de força majoritària".

Klein també es va referir a la marxa de tres regidors de l'NMC en aquest mandat, "va ser un tràngol però això també passa en altres partits. N'hi haurà d'altres i esperem que siguin millors. Hem passat pàgina. Aquests regidors no han entès el discurs de l'NMC i ara estem treballant amb altres persones". En aquest sentit, Enric Daza va apuntar que "hem tingut capacitat de reacció. El vot de la gent va ser per l'NMC no per a aquestes tres persones."

Respecte al fet que ja s'han fet públiques altres candidatures municipalistes a les properes eleccions municipals, Klein va dir que "a nosaltres ens ha costat molt. Tothom que vulgui que ho provi. Aquest espai de les municipals el volem ocupar nosaltres i per això lluitarem".

Comenta aquest article