Esports

Cursa

Unes 300 dones participen a la primera Cursa de les Dones de Cambrils

La prova de 5 quilòmetres de distància al llarg del litorial cambrilenc coincidia, ahir, amb el Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Per Berta Ruiz

Imatge de la sortida de la cursa, ahir al matí
Imatge de la sortida de la cursa, ahir al matí | Berta Ruiz

Unes 300 dones van prendre part, ahir al matí, a la primera Cursa de les Dones de Cambrils –organitzada per la regidoria de Polítiques d’Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Cambrils i Naturetime– sota els lemes #NomésSIésSI i #Respecta'm, coincidint amb el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Es va establir un circuit de 5 quilòmetres que es podia fer corrents o bé caminant. El punt de sortida –a les 10 hores del matí– va ser el passeig de les Palmeres en direcció cap a la rotonda del Club Nàutic i tornar i seguir en direcció al passeig de Ponent fins a l'alçada del Dorado i tornar al passeig de les Palmeres. Amb una temperatura força agradable, la cursa solidària va transcórrer amb un molt bon ambient. Gran part de les participants duien la samarreta lila de la prova, color símbol de la lluita contra la violència de gènere.

Abans i després de començar la cursa també es van organitzar diferents sessions de zumba i, per a les participants que finalitzaven el circuit es va servir un esmorzar saludable. Cap a les 11.15 hores es va donar el tret de sortida a la caminada familiar de 2,5 quilòmetres de distància –oberta a tothom– que va comptar amb un centenar de participants. Durant la matinal també es van fer diferents sortejos i l'entrega de trofeus en les diferents categories.

Comenta aquest article

Galeries relacionades