El CB Cambrils derrota al CB Salou B en un partit que no es va resoldre fins el darrer moment

Òscar llença a cistella en una acció del partit disputat aquest passat diumenge entre el CB Cambrils i el CB Salou B | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet             Tercera Masculí              Grup 8

CB Cambrils 68 - CB Salou B 63

CB Cambrils: Antonio Cañete (0), Álex Rodríguez (20), Pablo Fernández (0), Òscar Font (1), Pere Tost (9) – 5 inicial – Emi Sanfilippo (8), Rubén Molina (10), Ramon París (4), Marc Torrente (5), Andreu Febrer (0), Òscar Lázaro (11).

3 triples (2 Rodríguez, 1 Torrente). 15/28 tirs lliures. 16 faltes personals. Sense eliminats.

Parcials: 16-15 / 31-31 / 53-51 / 68-63

El sènior masculí del CB Cambrils es va enfrontar a l’equip B del CB Salou, que es trobava en la última posició de la classificació. Els salouencs, però, van recuperar efectius, a més d’estrenar entrenador, i van plantar cara durant tot el partit.

La sortida dels salouencs va ser molt forta, amb molta embranzida i encert, i en el minut 6 guanyava 6 a 12. Aquesta sortida va sorprendre als jugadors del CB Cambrils. A partir d'aquesta diferència, els cambrilencs van començar a fer el seu joc, ajustant la seva defensa i realitzant un joc d’atac més col·lectiu. El primer quart es va acabar amb una diferència mínima d’1 punt (16-15).

En el segon quart, el bon joc del Cambrils va seguir, i va anar augmentant la diferència fins als 6 punts (31-25) en el minut 17. El Salou va fer una nova ofensiva i va aconseguir igualar el marcador al descans, amb un resultat de 31-31. Després del descans, els dos equips van seguir fent un joc ofensiu, ple d’alternatives, amb el Salou posant-se 6 punts per davant, i després passant per davant el Cambrils, amb una bona defensa i utilitzant el seu joc interior, que en aquest moment dominava.

Així es va començar el 4t quart amb una mínima diferència de 2 punts (53-51). El Cambrils, com fa normalment als finals del partit, va poder parar el joc rival amb recuperacions de pilota ajudats per la seva gran defensa individual. En els últims dos minuts es va poder practicar un bon control del ritme del partit per part del Cambrils, que no va permetre els últims intents del Salou per a retallar les diferències.

Aquest proper diumenge el CB Cambrils juga a la pista del Torredembarra BC.