Esports

Futbol

Victòria de mèrit del Reus B Cambrils al camp de l'EC Granollers

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit del Reus B Cambrils aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Reus B Cambrils aquesta temporada | Berta Ruiz

Tercera Divisió, grup 5

EC Granollers 0 - Reus B Cambrils 1

El Reus B Cambrils va aconseguir la victòria per la mínima (0-1) al camp de l’Esport Club Granollers, equip que es trobava al tercer lloc de la classificació, gràcies a un gol d’Adrià Arjona al minut 75’ de partit. Els roig-i-negres van ser els principals dominadors de l’encontre i van aprofitar una de les poques ocasions que van tenir. El duel va començar amb un parell d’intervencions de Chechu Grana davant un inici local efervescent. A mesura que van avançar els minuts, els homes d’Albert Company es van fer amb la possessió de la pilota i van circular l’esfèric a plaer. Al minut 23’ Jordi Oribe va gaudir de la primera ocasió de gol amb una rematada de cap que va fregar el pal. El locals es van acostar a la porteria roig-i-negra a la mitja hora de partit fent que la pilota es passegés per l’àrea d’una manera molt perillosa. L’EC Granollers va començar a despertar-se abans del descans igualant així l’encontre. Martí Vilà i Arnau Gaixas també es van apropar a la porteria amb dues accions que van sortir fora de porteria.

A la represa, l’EC Granollers va sortir amb una marxa més. Al 49’ un jugador local va provar una rosca que va sortir desviada i al 56’ el mateix jugador es va topar amb un providencial Chechu Grana. Al minut 70’ de partit, l’EC Granollers es va quedar amb deu jugadors per l’expulsió de Juan Inés per doble targeta groga. Això va permetre al Reus B Cambrils prémer l’accelerador i al 75’ va arribar el gol. Jordi Oribe va filtrar una excel·lent passada a Adrià Arjona. El migcampista roig-i-negre es va girar a dins de l’àrea petita i va executar un xut creuat amb l’esquerra que va perforar la porteria local. El tècnic Albert Company va donar entrada a Enri, Gori López i Iker per Fabra, Ernest Forgas i Jordi Oribe per tal de donar oxigen a la zona d’atac. El filial va intentar materialitzar el segon gol del partit fins el xiulet final de l’àrbitre però el partit va acabar amb el 0-1 definitiu.

El CF Reus B Cambrils se situa a la 12a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 20 punts. L’equip d’Albert Company suma una nova victòria i acumula set jornades seguides puntuant. El proper partit dels roig-i-negres tindrà lloc diumenge 25 de novembre a les 17.00 hores a casa davant la Fundació Esportiva Grama.

 

Comenta aquest article