Bàsquet

El CB Cambrils femení cau derrotat a la pista del CB Calafell

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada | Berta Ruiz

Tercera Categoria   Femenina             Grup 2

CB Calafell 46 - CB Cambrils 37

En un dels partits clau per estar a la zona alta del grup, el CB Cambrils femení va caure derrotat a la pista del CB Calafell per nou punts de diferència. El rival va estar molt encertat en els primers minuts del partit, endossant un 11-2 inicial a les cambrilenques. Tot i això, El CB Cambrils no va perdre el partit de vista. L'equip va anar arreglant els errors defensius que havien produït aquest mal inici de partit i va aconseguir capgirar el marcador al final del tercer període, situant un ajustat 29-30. En el darrer quart, malgrat començar amb el marcador a favor, les cambrilenques no van estar encertades per endur-se la victòria. Per la seva part, el rival –el CB Calafell– va anar eixamplant les diferències des de la línia de tirs lliures fins aconseguir el definitiu 46 a 37.