Societat

Joventut

Joventut engega una nova edició del projecte Corresponsals Joves

Per Redacció

Imatge d'una sessió a l'Ateneu Juvenil
Imatge d'una sessió a l'Ateneu Juvenil | Cedida

El Departament de Joventut està treballant per reprendre el projecte Corresponsals per al nou curs escolar. L’objectiu del programa és establir un canal de comunicació directe entre els joves i el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils. La figura dels corresponsals permet, d’una banda, informar dels recursos existents a Cambrils en matèria de joventut i, per l’altra, recollir les inquietuds i demandes d’aquest col·lectiu.

L’any passat, el projecte es va concloure amb una avaluació molt positiva, ja que entre els quatre instituts de Cambrils es va aconseguir un grup de fins a 300 joves voluntaris i voluntàries. Durant el curs es van realitzar trobades amb els i les joves, que van servir per recollir propostes d’activitats que es van incorporar al programa juvenil d’estiu “L’Estenedor”. Alguns exemples d’activitats programades a petició dels i les joves van ser el Paint-Ball, un torneig de Just Dance, un taller de cuina, un taller de manualitats i costura o la sortida a l’Aquòpolis. A més, el projecte va finalitzar amb una festa de final de curs amb sortejos i sopar per als i les corresponsals.

D’altra banda, el Departament de Joventut continuarà estant present en l’àmbit escolar a l’hora de l’esbarjo, amb visita un cop al mes a tots els instituts, per tal de fer arribar als i les alumnes tota la informació i recollir les propostes que tinguin. Aquest projecte s’estructura en l’àmbit de la informació que es treballa a través del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020.

Comenta aquest article