Victòria molt treballada del Mediterrani davant l'ENFAF andorrà

Un moment del partit entre el Mediterrani i l'ENFAF d'Andorra, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Divisió d'Honor Catalana                       Grup 3

CFS Mediterrani 2 - ENFAF 1

Victòria molt treballada de l'equip cambrilenc davant un bon equip. Començava el partit amb un minut de silenci per la pèrdua d'un familiar del nostre estimat Abdel, que no va poder estar amb l'equip. S'avançava al minut 4 l'equip local després de transformar una jugada assajada de falta, finalitzada amb un fort xut des de dins l'àrea de Mario. Durant tota la primera part es van succeir les ocasions de gol a les dues àrees, però l'encert dels dos porters feia que s'arribés al descans amb victòria, per la mínima, del Mediterrani.

La segona part va començar molt diferent de la primera, amb un domini absolut del joc i les ocasions de gol per part de l'equip visitant. Els andorrans no van deixar respirar ni un sol segon els cambrilencs i van aconseguir empatar el partit al minut 28, després d'aprofitar un mal control de Jordi a l'àrea local. L'equip visitant va seguir pressionant però, aquest cop, la sort va estar del costat cambrilenc i Àngel, en una de les poques ocasions de gol que va tenir l'equip local, feia el definitiu 2 a 1 a un minut del final del matx.

Amb aquesta victòria, l'equip es situa sisè a la classificació, apropant-se una mica més a l'objectiu de la temporada. Aquest proper diumenge el Mediterrani jugarà a la pista del FS Agramunt.