Cultura

Música

Judit Neddermann omple la Cripta amb el seu darrer treball «Nua»

Per Josep Maria Ferrando

Judit Neddermann en un moment de la seva actuació a la Cripta de l'Ermita, aquest passat diumenge a la tarda
Judit Neddermann en un moment de la seva actuació a la Cripta de l'Ermita, aquest passat diumenge a la tarda | Josep M Ferrando

En el marc del Festival Accents la Cripta es va omplir, aquest passat diumenge al vespre, per escoltar el concert de Judit Neddermann, la cantant de Vilassar de Mar amb una dilatada carrera professional dedicada a la musica i a la cançó. L’acompanyava a la guitarra el productor musical Pau Figueres.

Judit Neddermann va presentar el seu darrer treball “Nua”, el seu tercer disc, on compagina la cançó d’autor amb peces de música pop i folk, un disc on travessa la cançó intimista dels seus anteriors treballs per obrir-se al món. Judit Neddermann també va mostrar la seva faceta com a cantant compromesa amb la cançó “no volem més cops” on va aprofitar per demanar el retorn del exiliats pel procés i l’alliberament dels presos polítics. Tot plegat un concert on el públic va poder gaudir de l’especial sensibilitat i ofici musical de Judit Neddermann. De nou tot un privilegi pels que van assistir al seu concert a la Cripta.

Comenta aquest article