Excel·lent partit del Reus B Cambrils davant el líder, el Llagostera, que se salda amb empat

Reus B Cambrils i Llagostera van empatar a zero en el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Divisió     Grup 5

Reus B Cambrils 0 - UE Llagostera 0

El CF Reus B Cambrils va sumar un punt en la visita del líder de la categoria, la UE Llagostera, a l'estadi Municipal. Tot i ser sempre positiu puntuar davant del líder, els roig-i-negres van tenir ocasions suficients per endur-se els tres punts en un duel dominat de cap a peus pel Reus B.

El filial roig-i-negre no es va veure condicionat pel fet d'enfrontar-se al líder i, si hi va haver un dominador en els primers 45 minuts, aquest va ser el Reus B Cambrils. El conjunt d'Albert Company va gaudir de més control de la pilota i va generar més rematades i perill. En la primera part, Ernest Forgas va disposar d'un parell d'ocasions per posar el conjunt local per davant en el marcador: una rematada de cap i un xut que ha aturat el porter. Fabra tampoc no va poder marcar en una rematada al segon pal després d'una centrada de Reina. El Llagostera, en canvi, va generar perill en jugades puntuals i de contraatac, que no van acabar representant un perill per a la porteria defensada per Chechu Grana. Amb el 0-0 i un CF Reus B Cambrils plantant cara al líder es va arribar al descans.

El Llagostera va sortir a la segona part decidit a buscar el gol, tenint l'oportunitat d'aconseguir-ho al minut 53 amb una tova rematada de cap de Sascha que ha aturat sense problemes Chechu Grana. El filial roig-i-negre no va tardar a reaccionar i ràpidament va tornar a agafar les regnes del partit, gaudint de diverses oportunitats per marcar. Adrià Arjona es va topar dues vegades amb el porter visitant, que va realitzar una doble gran intervenció per evitar la diana del vila-secà. També Forgas va veure com el meta visitant evitava la seva diana amb la porteria pràcticament buida. Amb el pas dels minuts, el conjunt local va seguir inquietant la porteria rival. Ernest Forgas va tornar a ser el protagonista de l'atac roig-i-negre amb un xut des de la frontal després d'una gran jugada col·lectiva que va marxat alt i, poc després, amb una rematada de cap forçada que no va acabar de trobar porteria.

Finalment, CF Reus B Cambrils i UE Llagostera es van repartir els punts i el filial roig-i-negre ja en suma 17 aquesta temporada. Això permet als del Baix Camp situar-se a la 14a posició, tot i haver disputat entre un i dos partits menys respecte als rivals més pròxims a la classificació. Diumenge vinent a les 12.00 hores, el conjunt d'Albert Company visitarà el camp del Granollers en el partit corresponent a la 16a jornada.