El Cambrils CH cau derrotat per la mínima a la pista de l'Amposta

Imatge dels jugadors del Cambrils CH
Imatge dels jugadors del Cambrils CH | Berta Ruiz

Segona Catalana, grup D

CHP Amposta 6 - Cambrils Club Hoquei 5

El Cambrils CH va caure derrotat per la mínima, 6 a 5, en el seu darrer partit de lliga disputat el passat cap de setmana a la pista de l'Amposta. Es va avançar l'Amposta per partida doble i, a un minut del descans, el Cambrils retallava distàncies gràcies a un gol del veterà Arnau Fernàndez. En la segona part i en tan sols 2 minuts, l'Amposta va anotar dos gols, deixant el marcador amb un 4 a 1, però el Cambrils no va tirar la tovallola i va remuntar el partit fins a posar el marcador en 4 a 5 a favor de Cambrils, gràcies a 3 gols d'Albert Munte i un Ferran Savat. Va ser a falta de 2 minuts, quan, de falta directa i de contraatac els locals van anotar els dos gols que servirien per emportar-se els 3 punts.

L'equip cambrilenc va estar ben a prop d'endur-se algun resultat positiu però, finalment, els locals van ser més eficaços de cara a porteria i van saber administrar la seva renda per assolir el triomf. Amb aquesta nova derrota, l'equip cambrilenc segueix situat a la zona baixa de la classificació, ja que ocupa el lloc 13 dels 15 equips que configuren el seu grup. Malgrat això, l'equip segueix oferint bones sensacions amb el seu joc.