El CB Cambrils guanya al CB Montblanc en un partit marcat per la igualtat

El Cb Cambrils i el CB Montblanc van jugar un partit molt disputat que no es va decidir fins els darrers minuts | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Masculina          Grup 8

CB Cambrils 63 - CB Montblanc 55

CB Cambrils: Álex Rodríguez (19), Pablo Fernández (0), Marc Torrente (7), Pere Tost (9), Óscar Lázaro (6) – 5 inicial – Antonio Cañete (0), Emi Sanfilippo (2), Rubén Molina (5), Ramon París (12), Óscar Font (3), Andreu Febrer (0).

7 triples (3 Rodríguez, 2 Paris, Font, Torrente). 8/18 tirs lliures. 22 faltes personals. Sense eliminats.

Parcials: 12-14 / 34-30 / 47-45 / 63-55

El CB Cambrils i el CB Montblanc van jugar un partit marcat per la igualtat, amb un bon nivell defensiu per les dues parts. En el primer quart, els jugadors cambrilencs no van tenir sort en el llançament a cistella. Malgrat tenir bones opcions, la pilota no entrava, i el Montblanc en va treure profit per posar-se per davant en el marcador, aprofitant un alt encert. Cada atac del Montblanc era una cistella i el Cambrils tenia problemes. Això feia que en el minut 12 el marcador fos de 14 a 20. A partir d’aquest moment, la defensa local va començar a funcionar i va anar retallant diferències, i amb un parcial de 9 a 2 es tornava a posar per davant. Després d’anotar tres triples, el marcador al descans era de 34 a 30, a favor del Cambrils.

En la segona part, especialment en el tercer quart, el Montblanc va poder sobreviure a base de tirs lliures, ja que totes les faltes assenyalades implicaven tirs lliures. Per altra banda, el Cambrils difícilment podia llençar-ne. El Cambrils, però, aconseguia mantenir-se dins dels partit, jugant amb consistència. En el darrer quart, el partit es va trencar ràpidament per banda del Cambrils. En el minut 32 va fer una primera estirada (52-45) i una retallada fins a dos punts (54-52) en el minut 36. La defensa cambrilenca estava treballant bé, i malgrat que es posessin a 2 punts, va permetre recuperar-se i, amb dos triples consecutius anotats, van acabar de decidir el partit amb un 62 a 52, a manca de 2 minuts. Ens els darrers dos minuts, els intents del Montblanc van ser inútils, i el Cambrils va aguantar el resultat.

La propera setmana el Cambrils visita la pista del Teresianes, un dels equips favorits per a l’ascens, però que aquest cap de setmana ha perdut a la pista del Torredembarra.