Victòria molt treballada del CB Cambrils a la pista de l'AB Salle Tarragona

Marc Torrente llança a cistella en un partit d'aquesta temporada
Marc Torrente llança a cistella en un partit d'aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Categoria Masculina             Grup 08

AB Salle Tarragona SM 82 - CB Cambrils 96

CB Cambrils: Alex Rodríguez (18), Rubén Molina (2), Marc Torrente (8), Òscar Font (6), Oscar Lázaro (2) – 5 inicial – Antonio Cañete (4), Emi Sanfilippo (13), Pablo Fernández (0), Ramon París (9), Pere Tost (25), Andreu Febrer (9)
7 triples (2 Font, 2 Sanfilippo, Paris, Rodríguez, Tost). 35/54 tirs lliures. 35 faltes personals. 1 eliminat (Marc Torrente, minut 37).
Parcials: 17-21 / 35-48 / 50-68 / 82-96

El partit entre la Salle Tarragona i el Cambrils es va caracteritzar per l’alt nombre de faltes assenyalades (39 faltes més 2 tècniques a la Salle Tarragona i 35 faltes al Cambrils). Tantes faltes va fer que el partit s’allargués més de l’habitual i que no tingués gens de ritme, amb molts tirs lliures llençats (97 en total).
Entre tot això, el Cambrils va agafar la capdavantera en el marcador a partir del minut 6 i ja no la va deixar fins al final. Abans del descans, la Salle Tarragona dominava en el rebot, però el Cambrils tenia un major encert cara a cistella, i anava augmentant la intensitat defensiva, dificultant els atacs tarragonins. Aprofitant que la Salle Tarragona tampoc encertava en els tirs lliures, el Cambrils se’n va anar al descans amb un resultat favorable de 13 punts (35-48).
Després del descans, els jugadors del Cambrils van seguir treballant dur en defensa, cosa que facilitava els atacs. La diferència va anar augmentant fins a 19 punts (43-62, minut 27). Arribats a aquest punt, la Salle Tarragona va pujar la seva defensa a tota la pista, causant algunes pèrdues dels jugadors del Cambrils. Degut a això, el Cambrils va baixar una mica en el seu joc, i la Salle Tarragona ho va aprofitar amb un bon encert en el llançament de 3 punts, per apropar-se fins a 10 punts (63-73, minut 33).
Aquesta diferència de 10 punts va ser el màxim que va poder apropar-se la Salle, ja que el Cambrils va tornar a concentrar-se, i aguantant la duresa local, i amb un bon encert en els tirs lliures, va tornar a pujar la diferència a 19 punts (63-82, minut 35). Des d’aquí, en els últims cinc minuts, el Cambrils va congelar el joc, augmentant les seves possessions de pilota, per a controlar el partit. Els darrers esforços dels tarragonins van ser en va, i el Cambrils va aconseguir una important victòria en una pista complicada.

Aquest proper diumenge, el CB Cambrils juga a casa davant el CB Montblanc.