Esports

Hoquei

El Cambrils Club Hoquei presenta els seus sis equips per a la temporada 2018-2019

Per Berta Ruiz

Foto de família de tots els equips del Cambrils Club Hoquei
Foto de família de tots els equips del Cambrils Club Hoquei | Berta Ruiz

El Cambrils Club Hoquei va fer la presentació dels seus equips per a la temporada 2018-2019, el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports. Enguany, el club compta amb una seixantena de jugadors repartits en un total de sis equips: escola, prebenjamí-iniciació, prebenjamí, benjamí, infantil i sènior. A la presentació, els equips van fer la tradicional desfilada davant de l'afició i la foto de família conjunta. A l'acte també hi va acudir el regidor d'Esports de l'Ajuntament, Josep M. Vallès, qui va encoratjar a tots els esportistes durant aquesta temporada.

El president del club –Jordi Fernández– va explicar a revistacambrils.cat que l'objectiu del club és anar recuperant equips en les diferents categories, ja que actualment hi ha un buit de diferents categories. Segons va dir, hi ha bona perspectives per poder recuperar l'equip juvenil ben aviat. Pel que fa al sènior –que disputa la 2a Catalana–, Fernández va comentar que es manté el bloc de l'any passat amb les incorporacions de Joan Crusells i el retorn del jugador cambrilenc Javi Espeja.

Per altra banda, el club ha renovat bona part del cos tècnic: el nou coordinador és Fabricio Santaella; l'entrenador del sènior és Sergio Enfedaque –procedent del Vila-seca–, l'entrenador de l'equip infantil és Jorge Enfedaque, l'entrenador de l'equip benjamí és Salvador Rubio i segueix Ariadna González al capdavant de l'equip prebenjamí i d'iniciació. Jaume Angles es fa càrrec de l'equip d'escola.