Esports

Hoquei

El Cambrils CH aconsegueix la primera victòria de la lliga contra el Casal l'Espluga

Per Redacció

Imatge del partit entre el Cambrils CH i el Casal l'Espluga, disputat el passat dissabte
Imatge del partit entre el Cambrils CH i el Casal l'Espluga, disputat el passat dissabte | Berta Ruiz

Segona Catalana, grup D

Cambrils CH 3 - Casal l'Espluga 2

El Cambrils CH va aconseguir la seva primera victòria de la temporada, el passat dissabte a la tarda, contra el Casal l'Espluga. L'equip cambrilenc ho feia el mateix dia de la presentació dels equips del club i davant d'una nombrosa afició a les graderies que va animar durant tot l'enfrontament.

Mal inici per als locals quan l'Espluga de Francolí s'avançava en el marcador, després d'una jugada mal defensada pel Cambrils. Amb el marcador advers, el Cambrils CH va aconseguir l'empat mitjançant Adrià Millan de penal i amb un potent xut. La primera part va acabar amb empat a un. A l'inici de la segona part, l'Espluga va tornar a marcar, però els cambrilencs no van donar el partit per perdut i en un contraatac conduït per Joan Crusells va ser culminat per Arnau Fernàndez –que compleix la seva 22a temporada al club–. A falta d'un minut i mig del final, una passada mesurada d'Adrià Millan a Joan Crusells va acabar amb la bola al fons de la porteria enmig de l'alegria del públic.

Així doncs, el Cambrils CH aconseguia la primera victòria de la temporada amb la que escala posicions a la classificació. L'equip és dotzè, a tan sols dos punts del desè classificat. El proper partit serà a Amposta, demà dissabte al vespre.

Comenta aquest article