Societat

Solidaritat

S'organitza la Marxa Solidària Rafael Navarro, cambrilenc que va patir un greu accident en bicicleta

Per Redacció

Cartell de la Marxa Solidària Rafael Navarro
Cartell de la Marxa Solidària Rafael Navarro | Cedida
Els amics i companys del cambrilenc Rafael Navarro López –que el passat 23 de maig va patir un greu accident en bicicleta que li va afectar molt seriosament a la seva mobilitat–, han constituït la plataforma "Marxa Solidària Rafael Navarro" amb l'objectiu de fer una recaptació solidària en benefici del Rafa.
 
La marxa solidària de 5 quilòmetres de distància tindrà lloc el proper 4 de novembre a la localitat d'Alforja. Es comptarà amb el suport de l'Ajuntament d'Alforja i del Club Patxanguerus d'Alforja al qual pertany el Rafael. L'activitat tindrà un caire familiar, on tothom podrà córrer o caminar i col·laborar amb la causa. Paral·lelament es complementarà la jornada amb d'altres activitats per a la família: zumba, pilates, inflables per la canalla i dinar de germanor. 
 
La jornada començarà cap a les 9 hores del matí amb un esmorzar solidaria (2 euros). Posteriorment hi haurà un torn de parlaments i a les 10 hores, començarà la marxa solidària. El recorregut anirà encapçalat per tots els representants de les associacions, entitats i clubs organitzadors i ningú podrà passar al davant. A l'arribada, es deixarà passar al Rafa perquè sigui ell el primer en creuar la línia d'arribada. En acabar, cap a les 11 hores es faran les curses infantils i començaran les sessions de pilates, zumba i ioga. Cap a les 12.30 hores, hi haurà un vermut solidari i a les 13.30 hores, el dinar solidari (fideuà).
 
Per a més informació es pot accedir a la pàgina de Facebook de la Marxa Solidària Rafael Navarro: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=288789858592142&id=286724482132013

Comenta aquest article