El CB Cambrils femení cau derrotat a la pista del líder

La jugadora del CB Cambrils Marta Amorós en un partit de la temporada passada
La jugadora del CB Cambrils Marta Amorós en un partit de la temporada passada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Categoria Femenina             Fase Prèvia       Grup 2

CB Àguiles 52 - CB Cambrils 40

El CB Cambrils va donar la cara a la pista del líder i fins i tot va acariciar la victòria contra un equip que portava una mitjana de 92 punts en 3 partits. Les cambrilenques es presentaven amb baixes al partit i amb jugadores que van forçar físicament per disputar-lo, així que el panorama inicial no era molt encoratjador. El desencert inicial, juntament amb els ràpids contraatacs de les colomenques, provocaren un parcial inicial de 13-2 en contra. Gràcies al fet de pujar el nivell defensiu, vam parar el joc ofensiu del rival, i a la segona part van ser les cambrilenques qui van agafar la seva defensa desprevinguda, amb ràpids contraatacs. Això va permetre un acostament en el marcador i a falta de 4.22 minuts, el resultat era 39-36 i amb el partit més obert que mai. Però el marcador no es va poder capgirar i l'esforç realitzat en aquest darrer tram de partit vaa passar factura en els moments finals.

Aquest proper diumenge el CB Cambrils jugarà a la pista del Bàsquet Teresianes S21.