Informació general

Solidaritat

El VIII Sopar de les Estrelles tornarà a reunir els restauradors amb estrella Michelin contra el càncer i la leucèmia

Per Redacció

Imatge d'arxiu de cuiners i voluntaris participants a anteriors edicions
Imatge d'arxiu de cuiners i voluntaris participants a anteriors edicions | Oriol Ventura Pedrol

El complex educatiu de Tarragona (antiga Laboral) acollirà el VIII Sopar de les Estrelles contra el càncer i la leucèmia que reuneix els restauradors amb estrella Michelin de la demarcació de Tarragona, Joan Bosch, de Can Bosch; Diego Campos, de Rincón de Diego; Fran López, del restaurant Villa el Retiro; Jeroni Castell de les Moles i Vicent Guimerà de l’Antic Molí, encapçalaran el vuitè sopar contra el càncer coincidint amb els 25 anys de la Lliga Contra el Càncer que es realitzarà el divendres 9 de novembre, a partir de les 21.30 hores.

A aquests cuiners els acompanyaran els restauradors, Mohamed Quauch del Terrat restaurant, Rafel Muria dels Quatre Molins, i Gabri Olivier de gelateria Olivier. A més, es comptarà amb el pa elaborat per Jordi Andreu, del Forn Andreu de Tarragona.

El sopar s’ha convertit en un acte referent a la ciutat de Tarragona per a la Lliga Contra el Càncer ja que en les anteriors edicions no només ha aconseguit atraure públic de la ciutat, sinó també de les poblacions de les comarques tarragonines i d’alguna població de fora de Catalunya. En la passada edició es va haver de limitar l’aforament a 400 persones.

Com l’any passat, el sopar estarà servit pels voluntaris de Pax Mundo, associació de joves de Tarragona.

Una experiència gastronòmica, un menú d’estrella

Enguany els aperitius estaran elaborats per Can Bosch, Villa el Retiro, l’Antic Molí i el Terrat restaurant i Quatre Molins. L’entrant anirà a càrrec del Rincón de Diego, el plat principal a càrrec de Les Moles, el prepostre a càrrec de Gabri Olivier i les postres les realitzaran en col·laboració el Terrat Restaurant i Gabri Olivier. El pa anirà a càrrec de Jordi Andreu del Forn Andreu de Tarragona, distingit recentment com a empresa centenària.

Aquelles persones que hi vulguin participar poden fer-ho a través de la Caixa, fent un ingrés al número de compte  ES38-2100-3510-7622-0019-6217 indicant el nom o trucant per telèfon al 977 23 24 24 de la Lliga Contra el Càncer per tal de fer la reserva i abonar el tiquet a l’entrada. El preu del sopar és de 45 euros per persones i cal recordar que les taules si poden ser completes són de 8 persones.

Un any més, durant el sopar es realitzaran sortejos de diferents obsequis i regals cedits per múltiples comerços de la ciutat i la demarcació de Tarragona així com objectes artístics i esportius. Com en altres edicions, l’empresa melmelada de xocolata farà la tematització i disseny de la sala.

Makro proveïdor oficial

Makro, instal·lat a Tarragona, s’ha implicat un any més en aquest esdeveniment sent-ne el proveïdor oficial dels restauradors i pastissers per a l’elaboració dels plats que es degustin. L’establiment tarragoní s’implica així en una acció solidària de la ciutat amb un rerefons on els malalts del càncer i de la leucèmia són els protagonistes.

Comenta aquest article