El Reus B Cambrils retorna al camí de la victòria i goleja per 0 a 5 al Santboià

Imatge d'un partit de lliga del Reus B Cambrils aquesta temporada
Imatge d'un partit de lliga del Reus B Cambrils aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Divisió

FC Santboià 0 - Reus B Cambrils 5

El Reus B Cambrils va guanyar de manera contundent (0-5) al camp del Futbol Club Sanboià i retorna al camí de la victòria després de cinc jornades sense aconseguir-ho. El filial roig-i-negre va realitzar un excel·lent partit i rep una gran injecció de moral. Tot i la golejada, els homes d'Albert Company van haver de treballar de valent per tal d'endur-se el triomf. Els locals van sortir amb una pressió alta per tal de posar dificultats a la sortida de la pilota reusenca. El Reus B Cambrils es va mostrar molt ben ordenat en defensa i va dominar el partit des d'un bon inici. D'aquesta manera, al minut 19' Xavi Fabra va aprofitar una centrada des de la banda dreta per tal de afusellar la porteria amb un xut creuat.

El FC Santboià va tenir diverses ocasions però Chechu Grana va refusar qualsevol acció de perill. A la represa, després d'uns primers minuts tranquils, va arribar la pluja de gols. Al 63' Lucas Ribeiro va obrar una internada per la seva banda fins arriba a la línia de fons. El lateral roig-i-negre va passar enrere i Gori López va rematar des de la segona línia per posar el 0-2 al marcador. Poc després, Adri Arjona va ampliar l'electrònic amb un xut creuat i Jordi Oribe va marcar el 0-4 aprofitant una assistència de Gori López. Ja al minut 79', Ernest Forgas va posar el definitiu 0-5 després d'obrar una genial jugada personal.

El filial roig-i-negre se situa, provisionalment, a la tretzena posició amb 12 punts. Els roig-i-negres tenen un partit pendent a disputar després que la setmana passada s'ajornés el duel davant del San Cristóbal per la pluja. El proper encontre del conjunt d'Albert Company tindrà lloc el proper diumenge 28 d'octubre, a les 17 hores, davant el Castelldefels.