Informació general

Successos

Un vehicle queda atrapat a la riera de Maspujols per l'aiguat

El fort torrent d'aigua que baixava per la riera va cobrir pràcticament tot el vehicle i el conductor va haver de ser rescatat per la Policia Local

Per Redacció

Imatge del vehicle que s'ha quedat atrapat a la riera de Maspujols, aquesta matinada (Imatge de La Setxa TV)
Imatge del vehicle que s'ha quedat atrapat a la riera de Maspujols, aquesta matinada (Imatge de La Setxa TV) | Cedida

Les fortes pluges que van caure ahir a la nit i matinada a Cambrils van tornar a provocar diversos incidents al municipi. Cap a les cinc de la matinada, un conductor va quedar atrapat quan intentava creuar la riera de Maspujols, pel Camí de Vilafortuny a prop del barri del Molí de la Torre. El fort torrent d'aigua que baixava per la riera va cobrir pràcticament tot el vehicle i el conductor va haver de ser rescatat per la Policia Local. Els agents van haver de tallar aquest vial, així com un tram de l'avinguda de la Diputació per la gran acumulació d'aigua i d'altres punts inundables de la xarxa viària.

Precisament en aquest mateix punt de la riera de Maspujols un altre vehicle també va ser arrossegat per l'aigua, el passat 9 d'octubre, amb dues persones dins que van aconseguir sortir pel seu propi peu. Aleshores la Policia Local les va localitzar refugiades en una illeta a la mateixa riera.

Un tractorista és rescatat al barranc de Barenys de Salou

Per altra banda, un tractorista que estava treballant al barranc de Barenys de Salou, aquest matí, per reforçar els marges de la desembocadura també s'ha vist arrossegat per la força de l'aigua. L'home ha hagut de ser rescatat per una altra excavadora, juntament amb la Policia Local de Salou. L'operari ha pogut sortir il·lès i pel seu propi peu.

 

Comenta aquest article