Informació general

Obres

En marxa les obres del nou passeig damunt l'escullera que separa la platja del Regueral i el moll

Les obres de remodelació del Club Nàutic ja permeten observar el que serà el nou passeig que s'està construint damunt de l'actual escullera que separa la platja del Regueral del moll

Per Lluís Rovira i Barenys

Obres de construcció del nou passeig damunt l'escullera, aquesta setmana
Obres de construcció del nou passeig damunt l'escullera, aquesta setmana | Lluís Rovira i Barenys

Les obres de remodelació del Club Nàutic ja permeten observar una gran transformació de l'escullera que separa la platja del Regueral i el Port. En aquest espai s'hi està construint un passeig per damunt l'escullera de manera que, un cop enllestides les obres, oferirà una perspectiva nova a la gent que passegi per aquesta zona. Aquestes obres corresponen a la primera fase que es va posar en marxa a finals d'aquest passat mes de setembre juntament amb la segona fase, que contempla la remodelació de tots els pantalans i l'ampliació de l'àrea tècnica. Les obres d'aquestes dues primeres fases, que van ser adjudicades a l'UTE Arnó-Trans Maber S.L., han d'estar enllestides en 10 mesos.


La fase 3, que es licitarà més endavant, contempla les noves edificacions i la remodelació de les actuals. En aquesta tercera fase es preveu la construcció de nous locals i noves naus per ubicar-hi les empreses nàutiques, una zona de pallols per a socis i usuaris, un edifici nou per a l'escola de vela i l'acadèmia nàutica, un nou edifici de capitania i un nou bar Barlovento amb piscina al terrat exclusiva pels socis. També es preveu una ampliació i renovació de l'edifici social, diferenciant la zona de socis i la zona d'usuaris.

El projecte en xifres

Després de les obres hi haurà 23 amarradors nous, 10 noves naus per a les nàutiques, 54 places de marina seca i 15 places de Jet Center. El nou edifici que acollirà l'escola de vela i l'acadèmia nàutica tindrà una superfície de 204 m2 mentre que el de capitania en tindrà prop de 300. Amb la remodelació de l'edifici social es preveu un espai de 579 m2. La inversió total de les tres fases arribarà als 8,5 milions d'euros. En aquestes dues primeres fases la inversió prevista és de 7,3 milions d'euros i en la tercera fase, de 1,2 milions d'euros.

Comenta aquest article