El Mediterrani debuta a la Divisió d'Honor Catalana amb un empat a casa

Mediterrani i La Sentiu van empatar en el primer partit de la lliga 2018-2019
Mediterrani i La Sentiu van empatar en el primer partit de la lliga 2018-2019 | Lluís Rovira i Barenys

Divisió d'Honor Catalana           Grup 3

CFS Mediterrani 3 - La Sentiu 3

Bon debut del primer equip a la nova categoria davant d'un dels equips que ha de ser dels millors de la categoria, aquesta temporada. El partit va començar amb un gol matiner de La Sentiu, que aprofitava una badada en defensa després de cometre una falta un metre fora de l'àrea local. Aviat l'equip local donava el tomb al marcador, amb gols de Fran Cansado i David Medina. El Mediterrani agafava la iniciativa del joc, però tot just abans del descans, els visitants feien dos gols, un d'ells de doble penal, i s'arribava a la mitja part amb el resultat de 2-3.

Després del descans, clar domini dels cambrilencs, que van trobar recompensa al seu bon joc al minut 30, amb un gol transformat per Albert Chàfer. En els minuts finals, dos doble penals fallats i tres pilotes al pal, no van deixar que es mogués el marcador, arribant al final del partit amb el resultat de 3-3.

A la segona jornada, el Mediterrani visitarà la pista de l'Alcoletge, aquest proper diumenge a les 12:30.

Gabriel Mercado: "Volem que l'equip s'ho passi bé jugant"

El Mediterrani afronta el debut a la Divisió d'Honor Catalana de futbol sala amb força entusiasme. De cara a aquesta temporada 2018-2019 que tot just comença ha configurat un equip amb 11 jugadors i 3 porters que sota les ordres del míster Gabriel Mercado s'han marcat com a objectiu mantenir la categoria i "que l'equip s'ho passi bé jugant" tal com va manifestar Mercado a revistacambrils.cat. Gabriel Mercado també va afegir, "volem seguir la mateixa dinàmica que l'any passat".

Pel que fa a la plantilla, continuen a l'equip Fran, Abdel, Albert Chàfer, Xavi Medina, David Medina, Axel, Pep i Mario mentre que són baixa respecta la temporada passada, Gerard, Héctor i Víctor Collados.

En l'apartat d'altes, hi ha Jordi Llorens (provinent del Salou de 2a B), Àngel, Marc, David Plaza i Jaume (provinents del filial del Salou) i Èric (provinent de l'Alforja).

D'altra banda, el Mediterrani compta amb més equips de base de manera que de cara a aquesta temporada disposa, a més del sènior, d'un sub 23, dos equips juvenils, tres de cadets, dos d'infantils, dos d'alevins i dos de benjamins a part d'uns vuit jugadors petits de categoria babi.

Lluita per la pilota entre un jugador del Mediterrani i un de La Sentiu, aquest passat dissabte a la tarda / Foto: Lluís Rovira i Barenys