Esports

Futbol

El Cambrils Unió torna a perdre a casa i es col·loca cuer del grup

Per Redacció

El Cambrils Unió va perdre davant el Borges Blanques en el partit disputat el passat dissabte
El Cambrils Unió va perdre davant el Borges Blanques en el partit disputat el passat dissabte | Lluís Rovira i Barenys

Primera Catalana       Grup 2

Cambrils Unió 1 - CF Borges Blanques 3

El Cambrils Unió va tornar a perdre a casa i va desaprofitar una ocasió que es presentava com a decisiva per sortir del pou de la classificació. I com va mostrar en el darrer partit a casa, el Cambrils Unió mostra dues cares ben diferents, la de la primera part en la que planten cara al rival i la que ofereixen en el segon temps, en que l'equip contrari els supera i que, a més, ofereixen un baix estat de forma física. El partit d'aquest passat dissabte a la tarda, davant el Borges Blanques, va seguir aquest guió. La primera part es va jugar de tu a tu i els dos equips van mostrar un gran respecte pel rival. Poques ocasions de gol i va ser el Cambrils Unió qui es va avançar en el marcador, al minut 42, amb un gol de Matthew. A la segona part el panorama va canviar. El Borges Blanques va sortir amb més força i convicció i la resistència cambrilenca es va fer més feble. Els gols visitants van anar caient als minuts 52, 59 i 76 amb un Cambrils que se'l veia cansat i amb poca capacitat de reacció. A destacar la presència de dos cambrilencs, sorgits de la pedrera del Cambrils Unió, que enguany militen a les files de l'equip borgenc; Aleix Llobet i Eudald Recasens, així com la de Sergey Dmitriev, que l'any passat jugava a les files del Reus B Cambrils.

La derrota ha estat dolorosa ja que ha col·locat al Cambrils Unió com a cuer del grup, amb 3 punts i com a únic equip del grup que encara no ha aconseguit cap victòria. Aquesta propera setmana el Cambrils Unió juga al camp del Viladecans.

Lluita per la pilota en el partit disputat aquest passat dissabte a l'estadi municipal, entre el Cambrils Unió i les Borges Blanques / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article