Esports

Natació

Podis per a Joan Carles Adell, Cristina Vallespí i Vicky Font a la Copa d'Espanya d'Aigües Obertes

Per Redacció

Foto de grups dels nedadors cambrilencs
Foto de grups dels nedadors cambrilencs | Cedida

El passat diumenge 30 de setembre es va disputar la darrera prova del circuit de la IV Copa d’Espanya a les aigües de la costa de Benidorm, anomenada “Mediterranean Coast Challenge”, que va posar el punt i final d’una competició que ha arribat a celebrar fins a 14 proves en indrets molt diversos de tot l’Estat, incloent les Illes Canàries i les Balears. Des de Cambrils s’hi van desplaçar els cinc nedadors del Cambrils Club Natació que han anat participant en aquest circuit: Núria Coronado (infantil); Cristina Vallespí i Vicky Fortuny (màsters de + 45 anys) i Joan Baiges i Joan Carles Adell (màsters de + 50 anys).

En el cas del Joan Carles, la seva participació a la travessia hi tenia el valor afegit de l’emoció de la incertesa del resultat final; ja que, per assolir la medalla d’or de la seva categoria, necessitava quedar pel davant d’un nedador que li anava molt a prop en la puntuació. Finalment, va aconseguir el seu objectiu i quedar el primer de la categoria de +50, després d’haver fet el recorregut dels 5,5 km de què constava la prova en un temps d’1 hora i 19 minuts. Per la seva part, el seu company Joan, va aconseguir quedar en un meritori 11è lloc; tenint en compte que el nivell dels nedadors, malgrat la seva edat, va ser molt alt.

En l’àmbit femení, les dues nedadores del Cambrils van confirmar les expectatives que havien anat assolint durant les diverses proves del Campionat en què van participar. Especialment, en la prova més important del circuit que es va celebrar a la Illa de “La Cartuja” de Sevilla, on ja van aconseguir les mateixes posicions. En el cas de Benidorm, la Cristina va entrar en segon lloc de la categoria màster +45, amb un temps d'1 hora 30 minuts; mentre que la Vicky ho va fer darrere seu amb un temps d’1 hora 37 minuts, assolint la tercera posició final de la categoria màster +45.

La Núria va ser la participant més jove del Cambrils CN i ho va fer en la categoria infantil. Va aconseguir el 7è lloc final en la classificació de la Copa d’Espanya, amb un temps de 1 hora 34 minuts.

Representants del Cambrils Club Natació

 

Comenta aquest article