Societat

El grup de teatre La Teca representarà aquest Nadal l'obra "Això és vida?"

Per Jenina Casas



Alguns dels components del grup de Teatre en un assaig de l'obra "Això és vida?"
El grup de teatre La Teca ja està assajant, des de finals de setembre, l’obra que representarà durant les festes de Nadal i que durà per títol Això és vida?, una adaptació de contes.

L’obra, en què hi participen un total de deu actors i actrius, narra la vida dels cinc protagonistes. Cada un d’ells exemplifica un caràcter marcat i ben diferent: durant la representació veurem un ingenu, una presumida, un agressiu, una estressada i una depressiva. Pep Pellicer, un dels actors, explica que “tots aquests personatges es troben en un lloc indeterminat i cada un d’ells expressa les pròpies vivències portades a l’extrem”. Per Pellicer, l’obra, a base de petites històries, “té un afegit, i és que a vegades parlen els cinc protagonistes al mateix temps, i aquest sincronisme suposa un punt de dificultat”.

Per altra banda, el decorat, tot i que encara no està del tot definit, serà senzill i simple: cinc cadires o punts de suport, ja que Pellicer remarca que “ens interessa més treballar la interpretació; a més, un decorat així sempre és més fàcil de transportar”.

La peça, que apunta grans dosis de diversió i que tindrà una durada de poc més d’una hora, es podrà veure el 25 de desembre a dos quarts d’11 de la nit i l’1 de gener a dos quarts de 8 del vespre, al Casal Parroquial. El preu de les entrades és de 8 euros. Es vendran entrades anticipades el diumenge 24 de desembre després de la missa major.

I per la temporada que ve...

Una de les actuacions de La Teca de cara a l’any que ve és una lectura de poemes i cançons que tindran com a tema central la lluna. Ara per ara, s’estan buscant i triant els textos, que seran de diferents autors i idiomes.

Comenta aquest article