Futbol

El Reus B Cambrils i el Figueres es reparteixen els punts en un partit molt igualat

El Reus B Cambrils i el Figueres van empatar a un gol en el partit disputat ahir a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Divisió

Reus B Cambrils 1 - UE Figueres 1

El Reus B Cambrils va empatar (1-1) a casa davant la UE Figueres. El conjunt d'Albert Company va mantenir un duel igualat contra l'equip figuerenc en un partit on cada equip va dominar una part. D'aquesta manera, el filial roig-i-negre va ser el dominador del primer temps. Ernest Forgas, al minut 23', va ser l'encarregat d'inaugurar el marcador i posar el 1-0 a l'electrònic. El davanter del Reus B Cambrils va aprofitar una pilota morta dins de l'àrea petita després d'un servei de córner per perforar la porteria rival. La UE Figueres va intentar reaccionar amb diverses accions de perill però es va topar amb un Reus B Cambrils segur en defensa. Malgrat això, els locals no van poder evitar l'empat visitant a l'inici de la segona part. Després del gol, la UE Figueres es va bolcar totalment a l'atac i va dominar el segon temps, però es va topar amb una sòlida i ordenada defensa del Reus B Cambrils. En el darrer minut de partit Chechu Grana va salvar el gol rival a la línia de la porteria.

Amb aquest empat, el Reus B Cambrils se situa a la 12a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 8 punts. El proper partit del conjunt d'Albert Company tindrà lloc diumenge 7 d'octubre a les 12.00 hores al camp del líder, l'AE Prat.

Un moment del partit que van disputar, ahir, el Reus B Cambrils i la UE Figueres