Societat

Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic

La representació «Mai no convidis un sommelier a prendre una Coca-cola» enceta la 3a Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic

Per Berta Ruiz

Un moment de la representació teatral, ahir al vespre al Centre Cultural
Un moment de la representació teatral, ahir al vespre al Centre Cultural | Berta Ruiz

El Centre Cultural va acollir, ahir al vespre, la representació teatral "Mai no convidis a un sommelier a prendre una Coca-cola" de l'autora Elisenda Guiu, interpretada per Lara Díez i Marta Codina. L’espectacle de teatre és una peça breu al voltant d’una sala de tast on té lloc l'experiència vinícola "Aprèn a tastar amb la Glòria Salrà", la més prestigiosa sommelier de la comarca. Al tast es presenta per sorpresa una amiga de la infància a qui li urgeix aprendre a fer un tast de vi i conèixer una mica aquest món perquè té una cita amb un sommelier, a la qual cosa l'amiga sommelier es prestarà. El paral·lelisme entre el tast i els respectius records posa en evidència la subjectivitat de les dues coses i qüestiona fins a quin punt seguim sent els nens que vam ser.

Després de la representació teatral, els assistents a l'acte van poder fer un tast de vi de la DO Tarragona. Aquest va ser el primer acte del programa de la 3a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils.