Ciclisme

Tercera posició general per al ciclista cambrilenc Edgar Curto a la Gran Cursa de Santa Tecla

El cambrilenc Edgar Curto al podi de la cursa
El cambrilenc Edgar Curto al podi de la cursa | Cedida
El passat 16 de setembre es va disputar la 30a edició de la Gran Cursa ciclista de Santa Tecla de Tarragona. El ciclista cambrilenc Edgar Curto va prendre part en aquesta prova que va reunir una setantena de corredors de les categories elit i sub23. Els participants van haver de completar un total de 80 voltes al voltant de la rambla Nova de Tarragona. Edgar Curto va aconseguir la tercera posició en la classificació general i la segona posició en la seva categoria sub23.

La cursa era puntuable per al rànquing de la Copa Critèrium. Malgrat no haver disputat totes les proves, perquè ha pres part en d'altres proves de la Copa d'Espanya i d'altres competicions fora de Catalunya, Curto ocupa la quarta posició de la classificació sub23.