Esports

Futbol

Edu Franco, nou entrenador del Cambrils Unió

Per Lluís Rovira i Barenys, Ferran Tuset

Juan Carlos Caballero, Edu Franco, Sergio Fernández i Emilio Fermín, ahir, a les instal·lacions del camp de futbol
Juan Carlos Caballero, Edu Franco, Sergio Fernández i Emilio Fermín, ahir, a les instal·lacions del camp de futbol | Lluís Rovira i Barenys

Edu Franco és el nou entrenador del Cambrils Unió després de la renúncia, la setmana passada de Gabri Amores que portava tres anys i escaig a la banqueta del primer equip del club. El nou míster va ser presentat ahir als jugadors del club cambrilenc i va dirigir el seu primer entrenament. Edu Franco ha passat bona part de la seva vida esportiva al Vila-seca, club en el que es va iniciar com a jugador de les categories base fins que a l'edat de juvenil va ser fitxat pel Ràcing de Santander. A Cantàbria va desenvolupar bona part de la seva carrera professional a clubs com el CD Tropezón i la Gimnástica de Torrelavega, tots dos a la Segona B. Posteriorment va tornar al Vila-seca i en la seva darrera etapa com a jugador fins i tot va arribar a jugar cinc partits amb l'Oleastrum.

Com a entrenador, Edu Franco es va fer càrrec del Vila-seca quan estava a la Segona Catalana, a meitats de la temporada 2013-2014. La temporada següent, la 2014-2015, va aconseguir pujar el Vila-seca a la Primera Catalana on ha estat les darreres tres temporades fins que ha baixat a Segona Catalana, aquest darrer any.

Edu Franco, doncs, té experiència a la Primera Catalana i estarà acompanyat a la banqueta pel seu segon, Sergio Fernández. Completarà l'apartat tècnic Juan Carlos Caballero, Juanca. El nou míster s'estrenarà en partit oficial aquest proper dissabte a la tarda, a l'estadi municipal a les 17,45h, en el partit que el Cambrils Unió disputarà davant l'Igualada.

Comenta aquest article