Informació general

Participació ciutadana

El taller TOP10 escollirà, demà, els projectes dels Pressupostos Participatius que passaran a la fase de votació

La sessió oberta es portarà a terme demà, 19 de setembre, a les 19 hores al Centre Cultural

Per Redacció

Imatge del cartell del taller que es farà demà a la tarda al Centre Cultural
Imatge del cartell del taller que es farà demà a la tarda al Centre Cultural | Cedida

La ciutadania decidirà demà, 19 de setembre, les 10 propostes finalistes presentades als Pressupostos Participatius que passaran a la fase final de votació. El taller TOP10, que es portarà a terme a les 19 hores al Centre Cultural, està obert a totes les persones que es vulguin implicar en la priorització i selecció de les propostes rebudes i validades per l’Ajuntament.

Els serveis tècnics de l’Ajuntament han validat 88 propostes que compleixen requisits del procés, que s’han aglutinat en 45 projectes i es poden consultar al web http://participa.cambrils.cat. Els projectes grans, mitjans, petits i micro s’han dividit en quatre categories: places parcs, zones verdes i entorn natural; via pública i mobiliari urbà; smart city, noves tecnologies, ciutat sostenible i comunicació; i equipaments, instal·lacions esportives, socials, lúdiques, turístiques i sanitàries.

El període de votació s’obrirà entre els mesos de novembre i desembre i hi podran participar les persones de 16 anys i més empadronades al municipi de Cambrils. La votació final es farà per les mateixes vies que la presentació de propostes (dipositant les butlletes en les urnes instal·lades als equipaments municipals o per internet a través del web dels pressupostos). S’executarà en primer lloc la proposta més votada i després la resta de propostes més votades fins a arribar als 100.000 euros.

Comenta aquest article