Derrota del Reus B Cambrils a casa davant l'Europa

El Reus B va perdre davant l'Europa en el partit que es va disputar a l'estadi Municipal, ahir a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Divisió

Reus B Cambrils 3 - CE Europa 4

El Reus B Cambrils no va poder sumar, ahir, una nova victòria en la visita del CE Europa al Camp Municipal de Cambrils (3-4). El partit, amb intercanvi de cops constants entre els dos equips, va acabar desequilibrant-se pel costat visitant i el conjunt d'Albert Company no va poder puntuar contra un rival que va encadenar el seu segon triomf seguit a la lliga.

El partit es va posar de cara per als interessos roig-i-negres ben aviat. A la mitja hora de joc, els cambrilencs dominaven el marcador amb un 2-0. Un gol d'Oriol Ayala en una jugada d'estratègia al minut 12 i un altre de Xavi Fabra al 29' van permetre al Reus B Cambrils gaudir d'avantatge a l'electrònic. El conjunt barceloní, però, va saber reaccionar abans del descans. En els últims 5 minuts de la primera part, els visitants van fer l'empat a dos.

Ja a la segona meitat, el CE Europa va capgirar el marcador amb una nova diana en el minut 67. Abans, el filial roig-i-negre no va aprofitar un penal, que va aturar el porter de l'equip barceloní. Tot i el 2-3, e Reus B Cambrils va reaccionar ràpidament i Ernest Forgas va tornar a igualar l'enfrontament amb un gol al minut 75. La possibilitat de vèncer s'esvairia al minut 81, quan l'Europa marcava el darrer gol de l'enfrontament, que permetria el triomf barceloní.

Amb aquesta derrota el Reus B Cambrils se situa a la 12a posició del grup 5 de Tercera Divisió, en una classificació encara molt igualada. Diumenge vinent, 23 de setembre, l'equip entrenat per Albert Company visitarà el camp del Martinenc, on intentarà sumar la tercera victòria de la temporada.