Informació general

Concentració

Avis i Àvies, la mobilització segueix

Per Lluís Rovira i Barenys

Cant dels Segadors a la plaça de la Vila, com a cloenda de la concentració setmanal
Cant dels Segadors a la plaça de la Vila, com a cloenda de la concentració setmanal | Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies de Cambrils van celebrar, ahir, la seva mobilització setmanal a favor de la llibertat dels presos polítics. Un dia després de la Diada, els Avis i Àvies van seguir amb la seva reivindicació que ja fa més de sis mesos que la fan de manera ininterrompuda i amb periodicitat setmanal. En aquesta ocasió i per tercera setmana consecutiva, el grup de provocadors que s'havia instal·lat a la cantonada del carrer de Gimbernat amb el passeig d'Albert no va fer acte de presència i la manifestació va discórrer amb tota normalitat amb l'excepció d'un parell de persones, ja habituals, que o bé increpen o remuguen amb veu alta mostrant disconformitat, però sense exhibir cap símbol espanyol. D'altra banda, bona part dels turistes que passegen pels voltants del mercadet contemplen amb respecte la manifestació i alguns, fins i tot, aplaudeixen.

Els Avis i Àvies van seguir amb el protocol que ja han establert de concentrar-se a la plaça de la Vila, cantar l'Estaca, fer el tomb en manifestació fins el passeig d'Albert i retornar a la plaça i tancar l'acta amb el cant dels Segadors.

Els Avis i Àvies, ahir, al seu pas pel carrer de l'Hospital dins la manifestació setmanal per la llibertat dels presos polítics / foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article