Informació general

Política

Ciutadans exigeix que torni «la neutralitat política als espais públics del municipi»

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la façana de l'Ajuntament
Imatge d'arxiu de la façana de l'Ajuntament | Lluís Rovira i Barenys

El Grup Municipal Ciutadans Cambrils va presentar per registre, el passat divendres, una instància per demanar que es compleixi de forma urgent la resolució de la moció aprovada en sessió plenària el passat 28 d'abril en la qual es recordava regular els espais públics per tal de no posicionar-se políticament.

La regidora taronja, Patricia de Miguel ha manifestat que "és el nostre deure complir els acords del Ple". I ha recordat que el propi "Defensor del Poble ha manifestat que els ciutadans que van als edificis públics tenen una pluralitat de posicions que han de ser respectades sense que ningú pugui sentir-se molest o aliè a la institució pública". Per a De Miguel "l'Ajuntament de Cambrils està incomplint aquesta neutralitat en permetre que en despatxos com el de Cultura o el de Festes així com en Oficina d'Atenció al Ciutadà, hi ha cartells enganxats amb proclames polítiques així com llaços grocs. De Miguel ha sentenciat que aquesta simbologia partidista "no només no representen a tots sinó que fan incomodar una gran part dels veïns de Cambrils"

En el mateix sentit, la regidora de Ciutadans ha declarat que cal tenir en compte que "pot ser que no tot el personal que treballa a les dependències municipals està d'acord amb la presència d'aquesta simbologia política" pel que, ha lamentat que "hagin d'assumir posicionaments que no comparteixen posant en perill el bon ambient laboral a l'ajuntament "

 

Comenta aquest article