Societat

Solidaritat

Èxit en la sisena edició del Pedals Non Stop

Per Patrícia Muñoz

Aspecte del passeig de les Palmeres, el passat dissabte a la tarda, durant l'acte solidari
Aspecte del passeig de les Palmeres, el passat dissabte a la tarda, durant l'acte solidari | Cedida

350 bicicletes estàtiques van rodar durant cinc hores, el passat dissabte, a favor de la investigació del càncer infantil. L’èxit de la sisena edició del Pedals Non Stop va més enllà: aquell mateix dia, vint persones amb ganes de pedalejar al passeig de les Palmeres van quedar-se fora de l’esdeveniment per manca de bicicletes. A més, n’hi havia quaranta a la llista d’espera. I, per primera vegada, es va vendre tot el material solidari de l’hospital Sant Joan de Déu, així com el marxandatge de Pedals Non Stop, quan faltaven dues hores perquè s’acabés el certamen.

La pluja no va ser un impediment: a falta de deu minuts de començar l’esdeveniment solidari, les condicions meteorològiques no van ser capaces d’evitar un aforament complet. Els elements festius tampoc van faltar, com ara batucada i garlandes. Tot un show amb un únic objectiu, tal i com ha explicat el responsable del Pedals, Martin Pagliano, a revistacambrils.cat: que el donatiu per a l’Hospital Sant Joan de Déu fos el major possible. La xifra concreta de la quantitat finalment donada se sabrà en els propers dies, a mesura que es duguin a terme els recomptes pertinents.

Ja es poden realitzar les inscripcions per a l’edició del Pedals Non Stop de l’any que ve. A hores d’ara, és l’esdeveniment més gran de Catalunya en la seva categoria. 

Comenta aquest article

Galeries relacionades