Esports

Futbol

Gabriel Amores dimiteix com a entrenador del Cambrils Unió

Per Redacció

Imatge d'arxiu de Gabriel Amors –amb samarreta blanca– dirigint un entrenador de l'equip, a l'inici de la temporada passada
Imatge d'arxiu de Gabriel Amors –amb samarreta blanca– dirigint un entrenador de l'equip, a l'inici de la temporada passada | Lluís Rovira i Barenys

Gabriel Amores ha presentat la dimissió com a entrenador del Cambrils Unió. El club, per la seva part, ha emès un comunicat en el què expressen paraules d'agraïment per la feina feta pel tècnic al capdavant de l'equip amateur amb el què va assolir dos ascensos i l'ha situat a la Primera Catalana. "La gran tasca feta durant una mica més de tres anys, tant d'ell com del seu cos tècnic, deixa un gran record. Des del club volem desitjar-li molts èxits allà a on li porti el destí, tant en allò personal com professional" diu el comunicat.

Al text emès pel club l'acompanya la carta de comiat presentada per Gabriel Amores en la què manifesta que "per circumstàncies personals, alienes al futbol i el mateix desgast personal durant aquest període, m'han fet valorar que el més apropiat en aquests moments és fer un pas al costat i deixar que una altra persona amb il·lusions renovades iniciï una nova etapa a l'equip amateur al qual li tinc tant d'afecte. Han estat tres anys intensos i plens d'emocions, deixant a l'UCF Cambrils Unió en la categoria que es mereix. Sens dubte, un club humil a la zona de Tarragona, que s'ha fet respectar i s'ha situat com un dels referents de la demarcació". També agraeix la confiança d'Ángel Blasco –que és qui el va recomanar a Francisco Javier Ferré, president del club– i al seu company Josep M. Carnicer, "i en general a tota la gent del club i de fora del club que hi ha hagut durant aquest temps".

La dimissió de Gabri es produeix quan tot just s'han disputat dues jornades de competició i en les que el club cambrilenc ha aconseguit un empat al camp de la Rapitenca i una derrota a casa amb el Mollerussa. El Cambrils Unió està buscant un substitut però, ara per ara, Gabri encara es podria fer càrrec de l'equip en el partit que el Cambrils Unió disputarà aquest proper diumenge al matí al camp del Lleida Esportiu B.

Comenta aquest article