Esports

Vòlei platja

Les parelles Ribera-Merteki i Tovar-de Mena, guanyen el campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2018

Per Redacció

Imatge dels guanyadors i finalistes de la final del campionat de Catalunya de vòlei platja disputat a Cambrils
Imatge dels guanyadors i finalistes de la final del campionat de Catalunya de vòlei platja disputat a Cambrils | Cedida

La platja del Regueral va acollir, el passat cap de setmana les finals del campionat de Catalunya Vichy Catalan Volei Tour. Ester Ribera i Lia Merteki, en categoria femenina, i Hernán Tovar i Noé de Mena, en categoria masculina, van ser els guanyadors d’aquesta última prova del circuit català.

Les finals van ser les mateixes que es van disputar a l’última prova del circuit celebrada a Empuriabrava, on les actuals campiones van enfrontar-se a la parella formada per Erika kliokmanaite i Nuria Bouza, que van esdevenir campiones. Aquesta vegada però, Ribera Merteki, tot i començar perdent el primer set, van aconseguir capgirar el marcador i no només guanyar la final, sinó també proclamar-se campiones de Catalunya en la seva primera victòria al circuit. El primer set femení va caure del costat de la parella que formen la lituana i la gallega, però Ester Ribera i Lia Merteki van saber sobreposar-se. Es van endur el segon set, que va estar molt ajustat, i van aconseguir forçar el set de desempat. Un set guanyat amb molta defensa i contraatac, que els va valdre per proclamar-se campiones de Catalunya del 2018. En tercera posició van acabar Elena Biosca i Júlia Bonet.

Noé de Mena i Hernán Tovar, campions en categoria masculina

En el quadre masculí, Noé de Mena i Hernán Tovar –que van jugar per primer cop junts a Empuriabrava on van proclamar-se guanyadors–, van repetir com a parella a la gran final del circuit. També es va repetir, com en el cas femení, la final de l’última prova i es van enfrontar a Conrad Rovira i Ferran Serra. Aquesta vegada, la parella formada per de Mena – Tovar van tornar a pujar al més alt del podi i es van proclamar campions de Catalunya de Vòlei Platja. Ferran Serra i Conrad Rovira van intentar endur-se la victòria però l’efectivitat i la potència en atac i els pocs errors comesos, van er que Noé de Mena i Hernán Tovar guanyessin amb certa comoditat els dos sets disputats. En tercera posició ha acabat la parella formada per Agustín Correa i Lluís Badosa.

Com a totes les proves del circuit, a Cambrils es va reconèixer la ‘Parella perfecta’, un premi especial que dóna Vichy Catalan al millor i a la millor jugadora del cap de setmana. En aquesta ocasió, els guanyadors d’aquest premi van ser Ester Ribera i Hernán Tovar. Un premi que va entregar Joan Cortadellas, del departament de màrqueting de Vichy Catalan. En aquest sentit, Vichy Catalan també va premiar als campions de Catalunya amb una nit d’hotel, per a dues persones, i un circuit termal al balneari Vichy Catalan.

També van assistir a l’entrega de premis: Joan Plana, representant territorial de la Secretaria General de l’Esport a Tarragona; Josep Maria Vallès, regidor d’esports de l’Ajuntament de Cambrils; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol i vicepresidenta de la Real Federación Española de Voleibol. Els jugadors, a part dels trofeus, també van rebre diferents premis dels patrocinadors del torneig com ulleres de sol Bextrm, rellotges Kronos o els mini iglús de reciclatge d’Ecovidrio.

Comenta aquest article

Galeries relacionades