Esports

Futbol

El Cambrils Unió perd davant el Mollerussa i encaixa la primera derrota de la temporada

Per Redacció

El Mollerussa es va endur els tres punts en la seva visita a l'estadi municipal cambrilenc
El Mollerussa es va endur els tres punts en la seva visita a l'estadi municipal cambrilenc | Lluís Rovira i Barenys

Primera Catalana, grup 2

Cambrils Unió 1 - Mollerussa 2

El Cambrils Unió no va poder sumar la seva primera victòria de la temporada a la Primera Catalana en el seu primer partit disputat a casa. Els cambrilencs rebien, el passat dissabte a la tarda, al Mollerussa –un dels tres equips que es manté invicte del grup–. Els lleidatans s'avançaven ben aviat en el marcador, en el minut 7 de joc, deixant força coll amunt la remuntada dels locals. La primera part es va acabar amb la victòria mínima parcial per als visitants.

Ja en la represa, el Cambrils Unió va sortir molt més endollat i en el minut 52 de partit, Jorge Granado aconseguia marcar l'empat. L'equip cambrilenc va saber mantenir aquest marcador durant pràcticament tota la segona part, però quan  ja donava per fet l'empat, el Mollerussa marcava el seu segon gol en el minut 88. Sense temps de reacció, el Cambrils Unió va acabar encaixant la seva primera derrota de la temporada.

L'equip local suma un punt –fruit d'un empat– i se situa en el lloc 13 del seu grup. El proper diumenge 16 de setembre visitarà el camp del Lleida Esportiu, conjunt que encara no ha sumat cap punt.

 

Comenta aquest article