Informació general

Manifestació

Avis i Àvies, la mobilització que no s'atura

Els Avis i Àvies de Cambrils han tornat a celebrar el seu acte reivindicatiu setmanal, aquest matí, sense cap provocació espanyolista, per segona setmana consecutiva

Per Lluís Rovira i Barenys

La manifestació dels Avis i Àvies arribant a la plaça de la Vila
La manifestació dels Avis i Àvies arribant a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies de Cambrils han tornat a celebrar el seu acte reivindicatiu setmanal, aquest matí, sense cap provocació espanyolista. Després d'unes quantes setmanes amb gent amb banderes espanyoles provocant a la cantonada del carrer de Gimbernat amb el passeig d'Albert i havent-se enregistrat fins i tot una agressió, l'ambient s'ha tranquil·litzat i avui, per segona setmana consecutiva, els Avis i Àvies han pogut fer la concentració i la manifestació sense cap sobresalt.

Els Avis i Àvies han iniciat l'acte amb el cant de l'Estaca i han emprès el recorregut habitual amb crits de "Us volem lliures", "li diuen democràcia i no ho és" i "llibertat presos polítics". A la cantonada on durant quatre setmanes hi havia els espanyolistes en aquesta ocasió hi havia quatre agents dels Mossos custodiant la zona. Els Avis i Àvies han completat el recorregut i han tancat la marxa a la plaça de la Vila. El cant dels Segadors ha tancat l'acte. D'altra banda, Manel Palacios, representant dels Avis i Àvies ha recordat que hi ha un vuitè autobús a disposició, (15 euros el tiquet) per anar a la manifestació de la Diada a Barcelona i ha animat a la gent que encara no ho ha fet que s'apunti entre avui i demà.

Els manifestants al seu pas pel passeig d'Albert / foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article