Societat

Festa Major de la Mare de Déu del Camí

Tarda infantil, fent festa des de la base

Els més petits van poder gaudir, ahir a la tarda al parc del Pinaret, de les entitats festives del seguici cambrilenc. Hi va haver tallers i diferents activitats, així com un espectacle de circ familiar

Per Berta Ruiz

Imatge de la tarda d'activitats amb els elements del seguici festiu, ahir a la tarda al parc del Pinaret
Imatge de la tarda d'activitats amb els elements del seguici festiu, ahir a la tarda al parc del Pinaret | Berta Ruiz

Els més petits van poder gaudir, ahir a la tarda al parc del Pinaret, de l'aixopluc de les entitats festives del seguici cambrilenc. Un any més, dins dels actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, es va programar una activitat perquè la canalla pogués conèixer de més a prop el seguici festiu local i descobrir en què consisteix ser un diable petit, com es toquen els timbals, què fa un nano o com s'aprèn a fer d'enxaneta o acotxador en un castell. Així doncs, les entitats van desplegar diferents activitats i tallers sobre les seves activitats, així com d'altres de treballs manuals, de dibuix i de pintar cares per als més menuts.

Espectacle de circ

Després de les activitats dels tallers del seguici festiu, al mateix parc va seguir la festa i l'animació amb un espectacle de circ familiar. La companyia Tot Circ va presentar l'espectacle Top Ten Circ!! en el què d'una caravana vintage van sortir dos pallassos –en Tastacirc i en Tastet– que van posar en escena diferents números de malabars, equilibris, humor i fantasia i que va comptar amb la complicitat de la nombrosa presència de canalla que miraven bocabadats l'espectacle de circ.