Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Triatló

Més de 250 triatletes participaran aquest diumenge al Triatló de l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

Imatge d'arxiu del triatló de l'Hospitalet de l'Infant
Imatge d'arxiu del triatló de l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Més de 250 triatletes prendran part aquest diumenge en la 5a edició del Triatló de l’Hospitalet de L’Infant. El nombre d’inscrits es manté respecte a l’edició anterior. Cal destacar també que augmenta la participació femenina i la presència de triatletes de fora del Camp de Tarragona. Com en la darrera edició, la prova d’aquest any consta de tres modalitats: OLÍMPICA (1.500m + 40 Km + 10 Km), SPRINT (750m + 20 Km + 5 Km) i SUPER SPRINT (350m + 10 Km + 2,5 Km).

La prova començarà a les vuit del matí amb la distància Olímpica a la platja de l’Arenal, on el participants començaran amb el tram de natació. Més tard ho faran els de la distància Sprint i Super Sprint. Després de la natació, serà el torn del ciclisme que transcorrerà per la carretera N-340, repetint el circuit de l’any passat, tancat completament al trànsit. La cursa a peu, molt ben valorada pel seu recorregut pla pel passeig marítim, decidirà els guanyadors de la prova. A la cita no hi faltaran un bon grapat de triatletes de nivell.

El Passeig de l’Arenal de l’Hospitalet de l’Infant serà l’epicentre del triatló durant tot el cap de setmana. Serà el lloc on estarà ubicada l’entrega de dorsals i els stands de les diferents marques del sector, els boxs de transició i la meta del triatló.

El Triatló de l’Hospitalet de l’Infant comptarà amb diferents serveis per als participants: dutxes al Camp de Futbol, sistema de xip, avituallament en la carrera a peu (2.5km; 5km; 7.5km, 10km i meta), seguretat i guarda-roba.

La recollida del pack del triatleta, que inclou el casquet de natació, el dorsal, el xip i la samarreta tècnica de regal, es podrà recollir el dissabte 1 de setembre de 17 a 20 h o el diumenge 2 de setembre de 6.30 a 8.30 h pel Camp de Futbol de l’Hospitalet de l’Infant.